Poster Space är ett svenskt företag med kontor i Stockholm. Vi är själva digitala kreatörer som brinner för konst inspirerad främst av skandinavisk design och inredning.

Poster Space värderar känslan och kvalitén på dina posters och vill ge dina konstverk en rättvis förutsättning. Vi trycker därför alla våra posters på med hela 12 färger som förhöjer känslan och ger ett oslagbart djup till din poster.

Hållbarhet och kvalité är något som är viktigt för oss, därför trycker vi alla våra posters på ett miljöcertifierat fine art premium papper på 210g från Hahnemühle, ett hållbart papper av mycket hög kvalité. Vårt papper är syrafritt med en matt och lätt strukturerad yta som ger liv och djup till dina tavlor.

KONST ÄR TILL FÖR ALLA

Vi vill göra det enkelt för dig att få tillgång till inspirerande och prisvärda posters som lyfter ditt hem och gör det till ditt eget. Våra tavlor är noggrant utvalda från begåvade och välkända kreatörer världen över.

Vi tror att konst är en återspegling av vår mänsklighet. Konst kan vara roligt, enkelt, komplext, inspirerande, abstrakt och till och med lite galet ibland. Ditt hem är den känsla du tillför det och det speglar dig, dina drömmar, önskningar, värderingar och personlighet.

RAMAR

Vi har valt ut ramar som håller samma kvalitet som våra posters och som ger ett stilfullt och modern utryck i ditt hem. Du hittar alla våra ramar i storlekarna 21x30 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x50 cm, 50x70 cm och 70x100 cm. Se alla våra ramar här.

SOCIALA MEDIER

Inspireras av tavelväggar och rumsmiljöer på våra social medier. Vi blir alltid glada av att se våra posters i ditt hem, tagga oss gärna med @posterspace.official för chansen att synas i våra sociala medier.