POSTER SPACE

Poster Space erbjuder exklusiva, prisvärda och noga utvalda posters från konstnärer, fotografer och illustratörer värden över. Vi väljer ut våra motiv med omsorg där känsla, kvalité och medvetenhet alltid står i fokus.

Våra trendiga posters passar för alla hem och vi uppdaterar ständigt med nya motiv. Några av de kategorier som erbjuds är: Fotokonst, Illustrationer, Abstrakt, Mode, Barnposters, Djur, och Natur.

Vi är medvetna om hur mycket tid många lägger ner på att välja tavlor till den perfekta inredningen och hemkänslan. Vi vill därför att din tid skall vara väl investerad och samtidigt ge dig den bästa möjliga upplevelsen. 

MODERNA & STILRENA

RAMAR

Premium posters kräver premium ramar. På Poster Space hittar du moderna kvalitetsramar med tunn profil och stilren design som ger ett lyft till dina posters. Vi använder även ett extra tjockt akrylglas för att ge din ram stabilitet och rätt hållning på väggen. Alla våra ramar har clips på baksidan för enkel montering vid byte av poster.

Se våra ramar här

KVALITÉ

TRYCK & PAPPER

Riktigt bra papper och tryckkvalité gör stor skillnad. Alla posters trycks därför på ett åldersbeständigt miljöcertifierat fine art papper från Hahnemühle som både förhöjer färgerna och känslan på dina posters samt garanterar att din poster håller över tid.

Tryckstandarden vid tryck av posters är 4-8 färger. Vi trycker dina prints med 12 olika färger. Detta resulterar i en perfekt kontrast och svärta i trycket som ger dina posters mycket högt kvalité.

Läs mer om vår tryck och papperskvalité här